Power 1

Power 1

Unisex frame: Voor fietsers van 1,60 tot 2 meter.

Versnellingen
1 versnelling
Snelheid
25 km/u
Bereik
80 km
Batterij
Opgeladen in 4 uur
  • Snel & gemakkelijk in de winkel ophalen.
  • Gratis levering. Waar dan ook, wanneer dan ook
  • Reparatiedienst binnen 48 uur.

Krachtige, uitneembare batterij.

De Power 1 heeft een makkelijk te verwijderen batterij in het frame

Gewicht2,5 kg
Afstand (max.)40 - 80 km
Opladen50% opgeladen in 1,5 uur
Capaciteit418 Wh
Image Placeholderbattery

Veelgestelde Vragen

Swapfiets is een fietsabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en zorgen wij ervoor dat 'ie het altijd goed doet. Pech onderweg? Laat het ons weten via de app en we repareren je fiets of we swappen 'm om voor een nieuwe binnen 48 uur.

We hebben 2 soorten memberships: Flexibel en Loyaal. Met een Flexibel membership betaal je eenmalig inschrijfgeld, en kun je elk moment opzeggen. Met een Loyaal membership betaal je geen inschrijfgeld, en mag je na 6 maanden kosteloos opzeggen. Voor beide memberships heb je een opzegtermijn van 1 maand, en betaal je de eerste en laatste maand vooraf.

Geen paniek! Bij jouw membership krijg je gratis standaard service en reparaties binnen 48 uur. Neem contact met ons op via de app, vertel ons wat er mis is en wij komen je fiets repareren of ruilen 'm om voor een nieuwe. Als je binnen ons servicegebied bent, komen we zelfs naar je toe, om je fiets ter plekke te repareren. En anders kun je altijd even langskomen in een van onze winkels, ook zonder afspraak.

Er zijn 2 manieren om je fiets te krijgen: 1. Ophalen in de winkel: De meest duurzame optie is om de fiets op te halen in een van onze winkels. Kies tijdens het aanmelden een datum en tijd die jou uitkomt. Onze Swappers laten je alle ins en outs van je fiets zien en kunnen alle vragen die je misschien nog hebt over je membership direct beantwoorden. Dit is ook de snelste optie, waarbij je binnen no-time je nieuwe fiets kunt gebruiken. 2. Bezorging aan huis: We kunnen jouw Swapfiets ook gratis bij je thuis bezorgen op een afgesproken datum en tijd. *Let op, deze optie is alleen beschikbaar op bepaalde locaties binnen ons servicegebied: Winkels.

Hier vind je al onze winkels & locaties: Winkels.

Voorkom dat je fiets gestolen wordt, en zet 'm altijd goed op slot. Al onze fietsen worden geleverd met ingebouwde dubbele sloten, en onze e-bikes hebben daarbovenop nog een slot voor de accu. Als hij toch gestolen wordt (of je raakt 'm kwijt) terwijl hij met 2 sloten op slot staat, betaal je een toeslag, afhankelijk van het type fiets. Maar relax, als je fiets onverhoopt toch gestolen wordt, helpen we je om aangifte te doen bij de politie en zorgen we dat je direct een nieuwe Swapfiets krijgt, zodat je binnen de kortst mogelijke tijd weer de weg op kunt.

Geen probleem. Dit kun je eenvoudig doen via account.swapfiets.com. Lever je fiets daarna in in een van onze winkels. Kijk wel eerst even goed naar de voorwaarden van jouw membership, en houd er rekening mee dat we voor al onze memberships een opzegtermijn van 1 maand hanteren. Daarna maken we jouw fiets weer klaar voor een andere member. Zo gaan we onnodige verspilling tegen. Slim en duurzaam toch?