header_down_arrow

Voor €15 een Swapfiets tijdens je hele introductietijd.

Wij zorgen ervoor dat jouw Swapfiets het altijd doet.

VU Introductiedagen 2018

Helaas is onze introductiedeal uitverkocht. Wil jij toch een Swapfiets? Meld je dan aan voor ons reguliere abonnement van €15 per maand.

Original

Robuuste omafiets met terugtraprem. Original

€15

per maand
Deze deal is niet meer geldig. Je kunt je
hier aanmelden voor ons reguliere abonnement.

Veelgestelde vragen

Waar en wanneer kan ik mijn fiets ophalen?
Je kunt je fiets aan het begin van de introductieweek ophalen bij ons uitgiftepunt. Voor de start van de introductieweek vind je op onze website de exacte locatie, uitgiftedatum en openingstijden. We zullen je ook per e-mail op de hoogte houden. Daarnaast vind je de locatie ook in het programmaboekje van jouw introductieweek en in de bijhorende app.
Wat moet ik meenemen als ik mijn fiets ophaal?
Om jouw pickup snel af te ronden hebben wij je legitimatie (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) en reserveringsnummer nodig.
Hoe moet ik betalen?
Voordat je je fiets kan ophalen kun je het bedrag voldoen via iDeal en credit card
Wat gebeurt er na de introductiedeal?
Jij mag gedurende de deal gebruik maken van je Swapfiets. Na deze periode bepaal je zelf of je de fiets wilt houden of weer wilt inleveren. Kun je geen afscheid nemen? Snappen we. Je hoeft niks te doen: je krijgt van ons een abonnement en betaalt het reguliere maandelijkse tarief.
Ik heb een Swapfiets besteld via de website van de introweek zelf, wat nu?
Top dat je al een bestelling hebt geplaatst! Je ontvangt van ons een e-mail om je inschrijving compleet te maken. Het kan even duren voordat je deze e-mail krijgt. Het is niet nodig om je nogmaals aan te melden via onze website.
Wat als mijn fiets kapot gaat?
Fiets kapot? Dat gaan we voor je fixen! Laat ons weten dat er iets mis is met je Swapfiets en wij komen gratis langs om je Swapfiets te repareren of te ‘swappen’ voor een ander exemplaar.
Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?
Ai, dat is vervelend! Neem contact met ons op, dan komen we snel een nieuwe Swapfiets brengen. Wel betaal je €40,- eigen risico. Zorg er dus voor dat jij je Swapfiets altijd op dubbel slot zet.
Wat als ik mij heb aangemeld voor de wachtlijst?
Onze introductiedeal is in een aantal steden uitverkocht. Wil jij toch een Swapfiets ontvangen bij de start van je introductietijd? Dan zetten wij je graag op onze VIP lijst. Indien er een Swapfiets voor jou beschikbaar komt voor de start van je introductietijd, nemen we direct contact met je op. Je betaalt dan het reguliere maandelijkse tarief. In de steden met studentenkorting is dit €12 per maand.

Over de VU Introductiedagen 2018

In september begint het studentenleven in Amsterdam. Studeren is natuurlijk meer dan alleen maar colleges volgen en blokken voor tentamens. Tijdens de VU Introductiedagen maak je als VU student kennis met alles wat Amsterdam te bieden heeft. Een week vol feesten, chillen, cultuur, muziek en nieuwe vrienden maken. Amsterdam verken je natuurlijk het beste op de fiets. Met een abonnement op Swapfiets weet je daarom zeker dat jij niets mist en het meeste uit de VU Introductiedagen haalt.