header_down_arrow

Voor €15 een Swapfiets tijdens je hele introductietijd.

Wij zorgen ervoor dat jouw Swapfiets het altijd doet.

Intreeweek UvA 2018

Direct lekker fietsen in Amsterdam? Tijdens jouw introductietijd heeft Swapfiets een speciale deal: voor €15 kun jij 6 weken lang lekker fietsen zonder zorgen. Aan het begin van je introductieweek haal jij je fiets op bij ons uitgiftepunt.

Original

Robuuste omafiets met terugtraprem. Original

€15

voor 6 weken
Introductiedeal
Aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Na 6 weken mag je natuurlijk gebruik blijven maken van je Swapfiets en gaat het normale studententarief van €15 per maand in.
bekijk fiets

Veelgestelde vragen

Waar en wanneer kan ik mijn fiets ophalen?
Je kunt je fiets aan het begin van de introductieweek ophalen bij ons uitgiftepunt. Voor de start van de introductieweek vind je op onze website de exacte locatie, uitgiftedatum en openingstijden. We zullen je ook per e-mail op de hoogte houden. Daarnaast vind je de locatie ook in het programmaboekje van jouw introductieweek en in de bijhorende app.
Wat moet ik meenemen als ik mijn fiets ophaal?
Om jouw pickup snel af te ronden hebben wij je legitimatie (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) en bankpas nodig.
Hoe moet ik betalen?
Voordat je je fiets kan ophalen kun je het bedrag voldoen via iDeal en credit card
Wat gebeurt er na 6 weken?
Jij mag 6 weken lang gebruik maken van je Swapfiets. Na 6 weken bepaal je zelf of je de fiets wilt houden of weer wilt inleveren. Kun je geen afscheid nemen? Snappen we. Je hoeft niks te doen: je krijgt van ons een abonnement en betaalt het reguliere maandelijkse tarief. In de steden met studentenkorting is dit €12 per maand.
Ik heb een Swapfiets besteld via de website van de introweek zelf, wat nu?
Top dat je al een bestelling hebt geplaatst! Je ontvangt van ons een e-mail om je inschrijving compleet te maken. Het kan even duren voordat je deze e-mail krijgt. Het is niet nodig om je nogmaals aan te melden via onze website.
Wat als mijn fiets kapot gaat?
Fiets kapot? Dat gaan we voor je fixen! Laat ons weten dat er iets mis is met je Swapfiets en wij komen gratis langs om je Swapfiets te repareren of te ‘swappen’ voor een ander exemplaar.
Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?
Ai, dat is vervelend! Neem contact met ons op, dan komen we snel een nieuwe Swapfiets brengen. Wel betaal je €40,- eigen risico. Zorg er dus voor dat jij je Swapfiets altijd op dubbel slot zet.

Over de Intreeweek UvA 2018

In september begint het studentenleven in Amsterdam. Studeren is natuurlijk meer dan alleen maar colleges volgen en blokken voor tentamens. Tijdens de Intreeweek maak je als UvA student kennis met alles wat Amsterdam te bieden heeft. Een week vol feesten, chillen, cultuur, muziek en nieuwe vrienden maken. Amsterdam verken je natuurlijk het beste op de fiets. Met een abonnement op Swapfiets weet je daarom zeker dat jij niets mist en het meeste uit de Intreeweek haalt.