header_down_arrow

Voor €15 een Swapfiets tijdens je hele introductietijd.

Wij zorgen ervoor dat jouw Swapfiets het altijd doet.

Onze introdeal

exam3.svg

€15 voor 6 weken

Jij fietst zorgeloos door je nieuwe stad.
highfive2.svg

Te gekke service

Gaat je fiets stuk? Bel, app of mail: dan komen wij hem voor je fixen.
bike2.svg

Jouw eigen Swapfiets

Verliefd op Swapfiets? Na 6 weken betaal je het reguliere maandelijkse tarief vanaf €12 per maand.

Swapfiets is ‘s werelds eerste fietsabonnement.

Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en wij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Binnen 12 uur komen we naar je toe om je fiets te repareren of te 'swappen' voor een werkend exemplaar. Kortom: Probleem met je fiets? Niet jouw probleem.

Veelgestelde vragen

Waar en wanneer kan ik mijn fiets ophalen?
Je kunt je fiets aan het begin van de introductieweek ophalen bij ons uitgiftepunt. Voor de start van de introductieweek vind je op onze website de exacte locatie, uitgiftedatum en openingstijden. We zullen je ook per e-mail op de hoogte houden. Daarnaast vind je de locatie ook in het programmaboekje van jouw introductieweek en in de bijhorende app.
Wat moet ik meenemen als ik mijn fiets ophaal?
Om jouw pickup snel af te ronden hebben wij je legitimatie (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) en reserveringsnummer nodig.
Hoe moet ik betalen?
Voordat je je fiets kan ophalen kun je het bedrag voldoen via iDeal en credit card
Wat gebeurt er na de introductiedeal?
Jij mag gedurende de deal gebruik maken van je Swapfiets. Na deze periode bepaal je zelf of je de fiets wilt houden of weer wilt inleveren. Kun je geen afscheid nemen? Snappen we. Je hoeft niks te doen: je krijgt van ons een abonnement en betaalt het reguliere maandelijkse tarief.
Ik heb een Swapfiets besteld via de website van de introweek zelf, wat nu?
Top dat je al een bestelling hebt geplaatst! Je ontvangt van ons een e-mail om je inschrijving compleet te maken. Het kan even duren voordat je deze e-mail krijgt. Het is niet nodig om je nogmaals aan te melden via onze website.
Wat als mijn fiets kapot gaat?
Fiets kapot? Dat gaan we voor je fixen! Laat ons weten dat er iets mis is met je Swapfiets en wij komen gratis langs om je Swapfiets te repareren of te ‘swappen’ voor een ander exemplaar.
Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?
Ai, dat is vervelend! Neem contact met ons op, dan komen we snel een nieuwe Swapfiets brengen. Wel betaal je €40,- eigen risico. Zorg er dus voor dat jij je Swapfiets altijd op dubbel slot zet.
Wat als ik mij heb aangemeld voor de wachtlijst?
Onze introductiedeal is in een aantal steden uitverkocht. Wil jij toch een Swapfiets ontvangen bij de start van je introductietijd? Dan zetten wij je graag op onze VIP lijst. Indien er een Swapfiets voor jou beschikbaar komt voor de start van je introductietijd, nemen we direct contact met je op. Je betaalt dan het reguliere maandelijkse tarief. In de steden met studentenkorting is dit €12 per maand.